Cyberbeveiling

Cybersecurity is een grote zorg voor bedrijven en particulieren. Het is belangrijk om de verschillende soorten cyberaanvallen te begrijpen en hoe u zich ertegen kunt beschermen. De technologie veranderd in een snel tempo. Dit betekent ook dat cybersecurity steeds belangrijker wordt. Zorg ervoor dat u de nieuwste cybermethoden kent om ze voor te blijven.

Perrit Cyberbeveiliging Basis

Start met de basis

Uiteindelijk kan cyberbeveiliging veel tijd en geld kosten. Het kan overweldigend zijn om meer te weten te komen over alle verschillende soorten cyberbedreigingen en hoe u zich ertegen kunt beschermen. In plaats daarvan moeten we beginnen met wat het meest essentieel is: basispraktijken voor cyber bescherming. Dit zal u helpen onze kennis en begrip van het onderwerp sneller op te bouwen.

Welke basics beginnen we mee

De basics waarmee we het fundament voor een informatie veiligere organisatie leggen, zijn:

  • Operationele beveiliging (malware, backups, software-installatie etc)
  • Wachtwoorden
  • Netwerkbeveiliging
  • Fysieke toegang
  • Autorisaties
  • Leveranciersbeheersing

Perrit Driepijlerbenadering tot Cyberbeveiliging

1. Mens en Compliance

2. Proces en Governance

3. Data en Informatie

Optimaliseer uw bedrijfs security

Wanneer u de cybersecurity van uw bedrijf benadert met de drie belangrijke pijlers in gedachten, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen externe en interne indringers. Je kunt jezelf nooit volledig beschermen tegen cybercriminaliteit zoals ransomware, maar door de kans op bijvoorbeeld een datalek te verkleinen, ben je goed op weg om de best mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen en om uw bedrijf niet in gevaar brengen. 

Bent u geinteresserd in dit product?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.